Vanaf het komend basketbalseizoen mag Allport Netherlands zich een trotse partner van Feyenoord Basketbal noemen. Feyenoord Basketbal is een samenwerking tussen Feyenoord en Rotterdam Basketbal en maakt deel uit van het grotere multisportclub Feyenoord, waar ook TPP (zaalvoetbal), HARO (handbal) en HC Feijenoord (hockey) deel van uitmaken. Met deze fusie vormen de verschillende partijen de grootste multisportclub van Nederland.

Met de samenwerking hopen de partijen nog beter te slagen in het realiseren van hun doelstellingen. Waaronder het stimuleren van sportbeoefening onder de inwoners van Rotterdam-Zuid, het samenbrengen van verschillende culturen en het bereiken van de top van de eredivisie. Zo organiseren de partijen al regelmatig clinics in de wijken. Naast het vervullen van een maatschappelijke rol kunnen zij door meer jeugd aan het sporten te krijgen ook een veel grotere talentvijver creëren. Dit kan de clubs helpen om op een nog hoger niveau te kunnen spelen.

Wij zijn er als Rotterdams bedrijf dat internationaal actief is, trots op, dat wij Feyenoord Basketball kunnen ondersteunen en door dit partnerschap onze bijdrage kunnen leveren aan de sportparticipatie en – beleving in Rotterdam Zuid.

Terug naar het nieuws

Partnership Feyenoord Basketball en Allport Netherlands 2