Op woensdag 4 maart presenteerde Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met nlgroeit de Top 250 Groeibedrijven. Net als in 2019 gebeurde dit tijdens het ondernemersevent Business Boost Live in Ahoy Rotterdam. Dit jaar claimt Allport Netherlands een plek in deze lijst en mag zich dus één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland noemen. In 2016 en 2019 won het bedrijf ook al een FD Gazellen Award van het Financieel Dagblad.

 

Voor het vierde jaar op rij werd de lijst met 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland gepubliceerd, aangevoerd door bedrijven als Takeaway.com, Picnic en Rituals. De sector logistiek en supply chain besloeg 2% van het totaalaanbod van de bedrijven in de lijst van 2020.

 

Allport Netherlands CEO Victor Wever over plaats in de Top 250 Groeibedrijven. “Leuk dat we in deze lijst terecht zijn gekomen, dat is alleen mogelijk met tevreden klanten. Het motiveert ons om in berweging te blijven richting de volgende groeistap”

 

Het ScaleUp Dashboard

Een onderzoek door ECE naar de snelgroeiende bedrijven resulteert jaarlijks in het ScaleUp Dashboard. Een dashboard dat inzicht geeft in het huidige scale-up klimaat in Nederland. Uit bijna 3000 scale-ups in Nederland wordt vervolgens de Top 250 Groeibedrijven samengesteld. Deze lijst is een overzicht van bedrijven met minimaal 10 medewerkers en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Daarnaast realiseerden zij drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in omzet en/of FTE.

 

De succesformule

Sinds de oprichting in 2012 is Allport Netherlands uitgegroeid tot full service logistiek dienstverlener met vestigingen in Rotterdam en Nieuw-Vennep. Met snelheid, flexibiliteit en technologie in combinatie met de voordelen van een sterk wereldwijd netwerk weet Allport Nederlands klanten te ontzorgen. Het grote netwerk van lokale vestigingen wereldwijd resulteert in klantgerichte oplossingen, lagere kosten en hoge kwaliteit.

 

Allport groeibedrijven Nederland