Opslag

Allport Netherlands beschikt over moderne douaneloodsen op strategische locaties.

⦁ Inslag, opslag en uitslag van douane of vrije goederen
⦁ Cross docking
⦁ Orderpicking en Value Added Logistics (VAL)
⦁ Zwaar beveiligde opslag (TAPA-A)
⦁ (Ships) spare parts handling
⦁ Voorraadbeheer en online reporting
⦁ Gevaarlijke stoffen opslag

Dankzij een modern Warehouse Management Systeem (WMS), kunnen we een betrouwbare voorraadadministratie waarborgen.

 

Value Added Logistics

De VAL oplossingen zijn zeer klant specifiek, waardoor deze als verlengstuk van onze opdrachtgevers op locatie of in ons magazijn kunnen worden uitgevoerd.

Enkele voorbeelden van onze Value Added Logistics services zijn:

  • (Her)Verpakken
  • Sorteren, stickeren en palletizeren
  • Verzendgereed maken
  • Assemblage en kwaliteitscontrole
  • Pick and pack

Voor het transport van uw exportlading leveren wij houten kisten in alle maten en geschikt voor alle gewichten. We zorgen ervoor dat de kisten transportwaardig zijn en voorzien ze van de juiste identificatie, zodat uw vracht in perfecte staat aankomt op de bestemming. Op uw verzoek verzorgen we de verpakking op zelfs op uw eigen adres.

E-commerce fulfilment

Alle e-commerce fulfilment diensten voor webshops binnen handbereik: opslag, orderpicking, inpakken, verzending en retouren. De specialist in e-commerce fulfilment en winkellogistiek op stuksniveau. Met een revolutionair orderpicksysteem verzekeren wij u van een efficiënte logistieke afhandeling van uw orders, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Met een continue focus op innovatie verzekeren wij u van een service die altijd optimaal en up-to-date is.

Allport is uiteraard thuis in omnichannel logistiek. Wanneer u de producten zowel offline als online verkoopt, is het belangrijk dat uw logistiek hier integraal op wordt aangepast. Bij ons kunt u terecht voor de webwinkel- en de traditionele winkellogistiek en kunt u deze processen samen optimaliseren.

Onze warehousing en het voorraadbeheer gaan echter verder. Wij helpen u om uw voorraadniveaus te optimaliseren, uw servicegraad te verhogen en uw voorraadkosten te verlagen. Het voorraadsysteem geeft u direct en online inzicht in uw voorraadniveaus, historische data en bestelgegevens. Hierdoor zijn uw voorraadniveaus beter beheersbaar en voorkomt u verrassingen.

Voor vragen of advies, neem gerust contact op 010 3021 000 of mail.

 

warehousing 01