Experts in logistiek voor de retail

Consumenten verwachten dat hun product van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd is, en op elk gewenst tijdstip en locatie geleverd kan worden. Allport Netherlands helpt u om deze doelen te realiseren. De sectorspecialisten van Allport staan klaar om uw kosten te reduceren en risico’s uit uw proces te nemen, waardoor u zich kunt richten op uw core business.

 

Wat kunt u verwachten:

  • Wij snappen de trends en uitdagingen waar de retail voor staat
  • Uw doelstellingen hebben onze focus
  • Retail evolueert en wij helpen u om toekomstbestendig te zijn
  • Wij erkennen de noodzaak om constant meer toegevoegde waarde te leveren

 

Supply Chain Management Software

Met ons uitgebreide logistieke informatie management systeem LIMA heeft u volledig inzicht in uw voorraad inclusief de kosten en bijbehorende documenten.

LIMA biedt veel meer dan een standaard track-en-trace oplossing, omdat u op het meest gedetailleerde niveau kunt zien waar uw goederen zijn. Op elk punt in uw supply chain zijn alle stappen van het proces zichtbaar, zodat u zich kunt richten op de uitzonderingen. 

Het omvat zowel de binnenlandse als de internationale bewegingen van de eerste PO tot uiteindelijke levering. Onze LIMA-modules zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats en op het juiste moment wordt geleverd! 

 

 

 

Voor vragen of advies, neem gerust contact op 010 3021 000 of mail.